servicii traducere organizare evenimente, traducere, mobilier

Asociatie care ofera servicii organizare evenimente, traducere, cauta furnizori de mobilier si echipamente de sonorizare

Valoarea investitiei solicitate: € N/A

Descrierea Oportunitatii:

Asociatia a fost înfiintata în anul 2004 de un grup de activisti civici din Craiova. Misiunea organizatiei este de a contribui la dezvoltarea societatii civile în Oltenia prin sprijinirea organizatiilor non-profit din regiune.

Activitatea economica care va fi desfasurata de catre asociatie reprezinta un pachet de servicii de organizare evenimente (organizare a unui festival, congres, conferinta, ceremonie, competitie, expozitie sau petrecere) împreuna cu servicii de traducere simultana si consecutiva care au rolul de a contribui la asigurarea succesului unei conferinte internationale precum si altor evenimente ca summit, congres, seminar, întalnire de afaceri, masa rotunda, work-shop, kick-off meeting, training.

 PIATA:

Piata  pentru serviciile propuse este destul de mare avand în vedere ca organizarea de evenimente si a serviciilor adiacente a crescut semnificativ odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana si implicit accesarea fondurilor nerambursabile. Pe langa persoanele juridice sub forma întreprinderilor, ONG-urilor si APL-urilor care organizeaza astfel de evenimente mai exista posibilitatea tintirii persoanelor fizice care doresc sa organizeze evenimente personale a caror piata cunoaste o crestere semnificativa. În ceea ce priveste serviciile de traducere simultana si consecutiva piata se situeaza la nivelul ONG-urilor, firmelor si diverselor APL-uri care sustin conferinte transnationale.

Resursele de care dispune organizatia sunt personalul calificat care se poate ocupa de organizarea evenimentelor cat si traducerea simultana sau consecutiva prin intermediul echipamentelor necesare. De asemenea exista sala necesara desfasurarii evenimentelor dotata cu flipchart, videoproiector, multifunctionala, laptop, acces la internet si servicii de catering.

RESURSE:

Principalele resurse necesare pentru furnizarea completa a pachetului de servicii sunt mobilier -scaune conferinta si instalatiile de traducere simultana (emitator, radiator infrarosu, consola de traducere, receptor infrarosu, cabina traducator), care trebuie achizitionata de la un furnizor specializat precum si echipamente de sonorizare.

Tarifele percepute pentru serviciile de organizare evenimente se vor situa la nivelul pietei si anume conferinte internationale, workshop-uri, congrese, conferinte de presa (aproximativ 30 participanti/eveniment)–max.5000 lei, Servicii traducere simultana/inclusiv translator – 1500/eveniment, Traducere consecutiva – 500 lei. Costurile investitionale sunt constituite din mobilier: scaune – 50 buc. x 150 lei / buc.=7500 lei, instalatie de traducere simultana aproximativ 65000 lei si sonorizare 5000 lei.

Caracterul social al afacerii consta în oferirea de servicii de acest tip în regim gratuit ONG-urilor si altor entitatii nonprofit.

S-ar putea sa fi interesat(a) si de:

Afaceri profitabile/ Firme de vânzare

Cursuri Afaceri

Posted in Oportunitati de investitii and tagged , , , , , .