sanatate

Centrul pentru Sanatate Sf Grigorie Decapolitul, dezvolta sectia BOLI GRAVE

Valoarea investitiei solicitate: € N/A

Descrierea Oportunitatii:

Centrul pentru Sanatate Sf. Grigorie Decapolitul functioneaza în Craiova din 2001.

Este singurul loc de acest fel unde pacientii regasesc sub acelasi acoperis mai bine de 20 de tipuri de terapii alternative/complementare, cele mai importante, si un grup de terapeuti cu o abordare holistica si interdisciplinara a problemelor sale, cu rezultate remarcabile si recunoscute.

Ne-am dedicat cautarilor unor cai corecte si eficiente care sa ajute oamenii cat mai mult în efortul lor de a-si regasi starea de sanatate, de a-si vindeca trupul si sufletul.

Lucram pentru a construi un loc de vindecare, nu doar de tratament, un loc unde fiecare sa gaseasca solutii, un loc de educare, trezire si ridicare interioara.

Experienta  pe care am acumulat-o de-a lungul anilor alaturi de cei aflati  în momente dificile, precum  si  rezultatele  pe care le-am obtinut, ne-au ajutat sa gasim cele mai bune formule terapeutice si abordari interdisciplinare ale problemelor pacientilor nostri.

Am reusit sa demonstram ca nu exista boli incurabile si ca oricand se poate face mai mult pentru binele oamenilor.

Oferim un sistem tehnic integrat de medicina alternativa, care asigura o crestere a eficientei tratamentelor si sporeste sansa la viata a celor grav bolnavi care vin la noi.

Cei vizati sunt bolnavii cronici si cei declarati cu boli incurabile,  pe care practica noastra ne-a aratat ca pot fi ajutati foarte bine si cu rezultate deosebite de catre medicina alternativa/complementara si chiar condusi catre vindecare.

Problema pentru oricine în astfel de situatii este ca nu exista un loc în care sa existe adunate la un loc toata tehnologia actuala din domeniu, tipurile de terapii specifice necesare acestei abordari, terapeuti pregatiti, precum si know how ul pe care îl presupune un astfel de demers.

Resursa noastra principala sunt terapeutii pregatiti special si capacitatea de a pregati în continuare noi terapeuti, precum si dotarea pe care o detinem: 9 cabinete de tratament, 2 cabinete de evaluare si consultatii, sala de curs si 2 sali de educare psihosomatica, aparatura de evaluare computerizata a coloanei vertebrale, aparatura de evaluare si tratament informational.

Avem la dispozitie spatii suplimentare care pot fi renovate si amenajate ca si cabinete, iar necesarul de dotare tehnica este urmatorul: aparat colonoterapie, aparat   ozonoterapie, completarea cu extensii a sistemului computerizat de tratament informational pe care îl avem, aparate de tratament prin frecvente specifice, aparat pentru realinierea « punctului de asamblare a fiintei umane, bai Kuhne si împachetari, sistem de medicina energetica, sauna si criosauna.

Tarifele  noastre  sunt  reglate doar de necesitatea acoperirii costurilor intregii activati,  fundatia neurmarind profitul financiar.

CARACTERUL SOCIAL AL AFACERII consta în subventionarea  tratamentului pentru pacientii fara posibilitati materiale din profitul propriu al fundatiei si din donatiile si sponsorizarile pe care le primim.

S-ar putea sa fi interesat(a) si de:

Afaceri profitabile/ Firme de vânzare

Cursuri Afaceri

Posted in Oportunitati de investitii and tagged , , , .