case din lemn constructii, materiale de constructii

Firma cu activitate in constructii cauta echipamente si materiale de constructii

Valoarea investitiei solicitate: € N/A

Descrierea Oportunitatii:

Misiunea societatii consta în promovarea incluziunii active a persoanelor de etnie rroma si persoanelor dezavantajate/defavorizate atat din tara cat si din strainatate prin urmatoarele activitati:

•           activitati economice in vederea crearii si dezvoltarii intreprinderii sociale

•           dezvoltarea de afaceri cu şi pentru persoane aflate în situatii deosebite

•           actiuni si activitati de economie sociala – furnizarea de servicii sociale pentru persoane defavorizate

Si-au propus sa promoveze participarea egala a femeilor si barbatilor apartinand grupurilor vulnerabile la viata sociala, prin promovarea accesului pe piata muncii. Vor crea locuri de munca in diferite domenii, dar in special in constructii.

Firma executa mobilier de gradina cat si constructii case din diferite materiale – caramida, BCA, lemn, beton, fier, etc.- renovari interior/exterior locuinte, montari acoperisuri.

Clientii vizati sunt în principal de doua categorii: pentru mobilierul de gradina sunt detinatorii de locuinte de lux cu curti mari, iar pentru constructia de locuinte sunt persoanele cu venituri mai mici, care doresc  construirea/repararea unor case modeste.

Principala resursa, disponibila, este cea umana intrucat exista oameni pregatiti sa lucreze in domeniul constructiilor, insa ar mai fi nevoie de echipamente si utilajele  necesare desfasurarii in bune conditii a acestor activitati, cat si de mijloc de transport.

Pentru inceperea activitatii este nevoie de dotare, aprovizionare si incheierea unor contracte ferme cu diferiti clienti persoane fizice sau juridice.

Se va tine cont de preturile de pe piata, dar acestea vor fi chiar mai mici deoarece nu se urmareste un profit foarte mare ci doar profitul pentru sustinerea caracterului social si continuitatea afacerii.

S-ar putea sa fi interesat(a) si de:

Afaceri profitabile/ Firme de vânzare

Cursuri Afaceri

Posted in Oportunitati de investitii and tagged , , .