mobilier impletit restaurante hoteluri mobilier terase

Organizatie din Romania cauta clienti (restaurante, hoteluri) pentru a realiza la comanda mobilier terase

Valoarea investitiei solicitate: € N/A

Descrierea Oportunitatii:

Organizatia Rromilor Caramizari din Dolj s-a înfiintat în anul 2000 avand ca obiect de activitate apararea drepturilor persoanelor de etnie rroma, integrarea acestora  în  societatea  romaneasca şi sprijinirea în ocuparea unui  loc  de  munca prin sustinerea egalitati de şanse pe piata muncii.

Structura reuneşte la acest moment, în jur de 2000 de membri.

Organizatia Rromilor Caramizari are ca scop:

–  derularea unor activitati economice in vederea crearii si dezvoltarii intreprinderii sociale

– dezvoltarea de afaceri cu şi pentru persoane de etnie roma si personae defavorizate

– actiuni si activitati de economie sociala – furnizarea de servicii sociale pentru persoane de etnie rroma si pentru persoane defavorizate

Resursa umana este asigurata de mestesugarii rromi din comuna. Instrumente  necesare  sunt  ghergheful  pentru  rogojina,  taietoare  de trestie, unelte de  împletit, vase pentru fiert rachita, autoturism pentru distributie si alte activitati comerciale, etc.

Pentru inceperea activitatii este nevoie de un depozit indentificat  pe raza comunei  pentru  uscarea  si  depozitarea  rachitei  in  timpul  prelucrarii, dotare,  aprovizionare  si  incheierea  unor  contracte  ferme  de  prestari  servicii  cu  diferiti  clienti persoane fizice sau juridice.

Ne propunem sa promovam participarea egala a femeilor si barbatilor apartinand  etniei rrome cat si a altor grupuri  vulnerabile la viata  sociala , prin promovarea  accesului pe piata muncii.Vom crea locuri de munca in diferite domenii, prin promovarea si sustinerea activitatilor de tip economie sociala.

Organizatia Rromilor Caramizari executa mobilier de gradina din  impletiturii de nuiele cat si diferite impletituri din nuiele cosurii, rogojini, gardulete, etc.

Principala piata de desfacere a produselor va fi asigurata prin colaborarea stabilita de catre Organizatia Rromilor Caramizari cu firme din Italia si alte tari membre UE pentru care intreprinderea va produce impletituri, pe baza de comanda. Piata de desfacere va fi extinsa  prin dezvoltarea unui Centru de colectare produse din nuiele de pe intreg teritoriul Romaniei si distribuirea lor in tarile invecinate.

S-ar putea sa fi interesat(a) si de:

Afaceri profitabile/ Firme de vânzare

Cursuri Afaceri

Posted in Oportunitati de afaceri and tagged , , , , , .